Autamme kasvun nopeuttamisessa ja internet-talouden toimintamallien hyödyntämisessä

Services2.jpg

Kasvustrategiat


Laadimme yhdessä johdon kanssa käytännön läheisiä kasvustrategioita, jotka ovat toteutettavissa, ja jotka hyödyntävät liiketoiminta-ympäristön muutoksia. Strategiassa tärkeintä ei ole powerpoint-sivujen määrä, vaan oivallukset ja toteuttamiskyky. Lisäksi sparraamme startup -yrityksiä ja autamme etsimään rahoituksia.

Myynnin kasvu ja asiakkuuksien kehittäminen


Autamme sekä B2C ja B2B yrityksiä kasvattamaan myyntiä hyödyntäen sähköisiä kanavia ja moderneja myynnin toimintamalleja.
Tunnemme markkinoinnin ja myynnin järjestelmät ja työkalut ja niihin liittyvät parhaat kumppanit.
Autamme myynti- ja markkinointijohtoa markkinoinnin murroksessa parantamalla markkinoinnin tehokkuutta ja tuomalla parempaa läpinäkyvyyttä toiminnan mittaamiseen. Autamme myös eCommerce-hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.


Muutosohjelmat ja liiketoiminnan uudelleen järjestelyt


Autamme erilaisissa yritysten muutostilanteissa kuten laajojen transformaatio-ohjelmien läpiviennissä, johdon uudistumisessa sekä yhtiörakenteiden muutoksessa (spin-offit, startupit, jakautumiset, uudet liiketoimintalähdöt). 
Uudet innovaatiot tarvitset usein startup-yhtiölle sopivan ympäristön missä virheiden tekeminen on sallittua. Autamme startupien käyttämien toimintamallien hyödyntämisessä ja löytämisessä.


Hallitustyöskentely


Tuomme hallitustyöskentelyyn lisää ammattimaisuutta ja systemaattisuutta. Sunspeak on Hallituspartnerit Helsinki ry:n jäsen.